Menu
Your Cart

Kaspersky Internet Security

Impiedica furtul banilor si informatiilor tale financiare. Sistemele online de operatiuni bancare, cumparaturi si plata au simplificat numeroase activitati cotidiene, insa au permis aparitia a numeroase riscuri de securitate, inclusiv posibilitatea de furt a parolelor, detaliilor bancare si banilor.

Indiferent ca iti utilizezi computerul PC sau Mac* pentru a accesa un site web bancar, de cumparaturi sau de plati, tehnologia unica Safe Money de la Kaspersky Lab se asigura ca site-ul web este sigur, ca nu esti inselat de un site web fals sau fraudulos si apoi deschide site-ul intr-un mod special, protejat. Safe Money adauga, practic, un nivel suplimentar de securitate pentru tranzactiile tale financiare, pentru a contribui la protejarea datelor conturilor tale bancare si ale cardurilor de credit, precum si a informatiilor tale personale, impotriva infractorilor cibernetici. *Disponibil pentru Mac la sfarsitul anului 2014.

Marcă: Kaspersky Model: Kis1an
Cerinte:Desktop-uri si laptop-uri Mac350 MB spatiu liber pe unitatea hardMemorie (RAM) 1 GBMac OS X 10.6, 10.7, 10.8 sau 10.9 (sistem cu un procesor Intel®)PC-uri cu Windows - desktop-uri si laptop-uriAproximativ 480 MB spatiu liber pe unitatea hardUnitatea CD-ROM sau DVD-ROM (pentru instalare)Micro..
350,00Lei
Marcă: Kaspersky Model: Kaspersky Internet Security 2Ani
Perioada de valabilitate: 24 LuniDesktop-uri si laptop-uri Mac350 MB spatiu liber pe unitatea hardMemorie (RAM) 1 GBMac OS X 10.6, 10.7, 10.8 sau 10.9 (sistem cu un procesor Intel®)PC-uri cu Windows - desktop-uri si laptop-uriAproximativ 480 MB spatiu liber pe unitatea hardUnitatea CD-ROM sau DVD-RO..
250,00Lei
Marcă: Kaspersky Model: Kaspersky Internet Security 3Ani
Perioada de valabilitate: 36 LuniDesktop-uri si laptop-uri Mac350 MB spatiu liber pe unitatea hardMemorie (RAM) 1 GBMac OS X 10.6, 10.7, 10.8 sau 10.9 (sistem cu un procesor Intel®)PC-uri cu Windows - desktop-uri si laptop-uriAproximativ 480 MB spatiu liber pe unitatea hardUnitatea CD-ROM sau DVD-RO..
480,00Lei
Afișeză 1 to 3 of 3 (1 Pagini)
Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe cartuseprint.ro. Ne-am actualizat politicile pentru a integra modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.