Menu
Your Cart

Kaspersky Total Security

Versiunea 2019 - Ready for GDPR

Kaspersky Total Security ofera protectie exhaustiva impotriva a diferite tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor, de atacuri in retea, tentative de phishing si mesaje spam. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Total Security pentru a va oferi o protectie complexa.

Marcă: Kaspersky Model: Kaspersky Total Security 1An
Perioada de valabilitate: 12 LuniPentru toate dispozitiveleEste necesara o conexiune la Internet pentru activarea produsuluiDesktop-uri si laptop-uri cu sistem de operare WindowsAproximativ 480 MB spatiu liber pe hard discMicrosoft® Internet Explorer® 8 sau superiorMicrosoft Windows® Installer 3.0 s..
290,00Lei
Kaspersky Total Security 2Ani
Hot Pre-coamnda
Marcă: Kaspersky Model: Kaspersky Total Security 2Ani
Perioada de valabilitate: 24 LuniPentru toate dispozitiveleEste necesara o conexiune la Internet pentru activarea produsuluiDesktop-uri si laptop-uri cu sistem de operare WindowsAproximativ 480 MB spatiu liber pe hard discMicrosoft® Internet Explorer® 8 sau superiorMicrosoft Windows® Installer 3.0 s..
490,00Lei
Afișeză 1 to 2 of 2 (1 Pagini)
Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe cartuseprint.ro. Ne-am actualizat politicile pentru a integra modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.